نقش هنر و روانشناسی در طراحی منوی رستوران

نقش هنر و روانشناسی در طراحی منوی رستوران، یک منوی ایده آل رستوران سعی می کند تعادلی از غذاهای مدرن و خاص در کنار غذاهای سنتی عرضه کند.

میز بردینگ برای راه اندازی فست فود

میز بردینگ برای راه اندازی فست فود، تجهیزات فست فود یکی از مهم ترین نکاتی است که باید توجه ویژه ای به آن داشت زمانی که می خواهیم یک فست فود را راه اندازی کنیم.

تجهیزات مورد نیاز در پخت پیتزا

تجهیزات مورد نیاز در پخت پیتزا، پیتزا نان گرد صافی است که در فر پخته می شود و روی این نان گرد را با پنیر پیتزا و سس گوجه فرنگی می پوشانندو دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه می کنند.

عوامل موفقیت در رستوران داری

عوامل موفقیت در رستوران داری، کسانی که می خواهند در رستوران داری موفق باشند باید سلیقه مشتری ها را بدانند و خدماتی متناسب با نیاز مشتری ارائه دهند.

آشپزی در طبیعت

آشپزی در طبیعت ، یکی از مشکلاتی که همیشه گردشگران هنگام جمع کردن کوله پشتی خود با آن مواجه هستند برداشتن مواد غذایی و لوازمی است که در هنگام درست کردن چای یا ناهار بر روی آتش به آن ها نیاز است.