چاپ
دسته: blog
بازدید: 587
آشپزی در طبیعت

آشپزی در طبیعت ، یکی از مشکلاتی که همیشه گردشگران هنگام جمع کردن کوله پشتی خود با آن مواجه هستند برداشتن مواد غذایی و لوازمی است که در هنگام درست کردن چای یا ناهار بر روی آتش به آن ها نیاز است.

اینکه چه وسایلی با خودمان برداریم که هم خیلی جا نگیرد و هم اینکه چیزی فراموش مان نشود.

لیست مربوط به مواد غذایی 


فر کوچک خوراک پزی، کپسول های کوچک گاز مخصوص سفر سوخت برای روشن کردن اجاق، ماهی تابه ، قوری که بتوان آن را روی آتش گذاشت، دستگیره اضافه برای ماهیتابه، بطری آب، ظرف های کوچک پلاستیکی، بشقاب یا کاسه، لیوان یا فنجان، چاقو و قاشق چنگال و یا هرچیزه دیگری که فکر می کنید برای هم زدن غذا روی آتش به آن احتیاج دارید، کبریت.

آشپزی بر روی تخته چوبی 


این روش یکی از بهترین روش های آشپزی و پخت غذا روی آتش در طبیعت است، با این روش می توانید به راحتی گوشت ها را بپزید که خیلی هم روش آسانی است بعد از برپایی آتش یک تکه چوب سدر تمیز به همراه داشته باشید اگر هم اینگونه چوب ها در دسترس نبود به دنبال چوب درختانی باشید که تمیز و بدون سم باشد، پس از پیدا کردن چوب یک سمت آن را که می خواهید غذایتان بر روی آن قرار بگیرد را تمیز کنید و در نهایت غذای خود را بر روی آن بگذارید. این قطعه چوب را به روی زغال یا اگر اجاق گاز درست کرده اید، بالای زغال یا آتش بذارید تا گوشت یا ماهی شما بر روی آن به آرامی بپزد و این قطعه چوب از تماس مستقیم غذای شما با آتش و زغالی شدن آن جلو گیری می کند.

نتیجه گیری 


یکی از بهترین تجربه های زندگی قدم گذاشتن به طبیعت اطرافمان است، برخی از افراد در آخر هفته ها ترجیح می دهند که محیط خود را تغییر داده و شاید به سفری یک روزه یا دو روزه در طبیعت بروند.