جالب ترین اصول و ترفندهای آشپزی که از آن بی خبرید

جالب ترین اصول و ترفندهای آشپزی که از آن بی خبرید ، آشپزی کردن یک هنر و مهارت خاصی است .به همین دلیل است که علاوه بر شوق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن نیز آشنا باشید تا بتوانید غذا ، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه نمایید .


فلفل چیلی دوست دارید ، اما می خواهید زبان و دهانتان کمی بسوزاند ؟ فلفل را با چاقو از وسط به دو قسمت نمایید ، تخمه ها و رگ داخلی آن را به طور کامل تخلیه کنید . بعد در آب سرد بریزید . با این عمل ، تندی شدید فلفل چیلی گرفته می شود اما در طعم آن تغییری درست نمی نماید .

برای درست کردن سیب‌ زمینی برشته بدون استفاده از حتی یک قطره روغن ، آن ها را پس از شستن و خرد کردن ، داخل آرد غلط دهید و بعد آن را بپزید .

اگر تمایل دارید مقدار کالری های مصرفی خود را کم کنید ، به جای به کاربردن از خامه چرب در پخت دسرها ، ۳/۴ پیمانه سفیده هم‌زده تخم‌مرغ بریزید .

اگر نمی دانید که کدام سبزیجات را باید در آب داغ و کدام یک را در آب سرد بریزید ، این نکته ها را در ذهن خود داشته باشید : سبزیجاتی که در زیر زمین رشد می نماید ، آب سرد احتیاج دارند و آن ها که روی زمین رشد می کنند به آب داغ احتیاج دارند .

وقتی سفیده تخم مرغ هم زده احتیاج دارید ، برای مطمعن شدن از پف کردن کیک یا شیرینی ، کاسه که سفیده را در آن هم زده‌اید را سر و ته نمایید ، اگر در کاسه ماند و بیرون نریخت ، یعنی به مقدار کافی هم خورده باشد .

برای تهیه سالاد از چغندرهایی به کار ببرید که داخل فویل در فر پخت می شوند : در این حالت لبو علاوه بر حفظ ویتامین ها ، طعم بهتری نیز خواهد داشت .


به این دلیل که در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون دردسر پیاز را خرد کنید ، بعد از گرفتن پوست ، آن را از وسط به دو قسمت نمایید .بعد پشت هر نیمه را به شکل افقی و عمودی ببرید . در این صورت باید پیاز را با انگشتان دست ثابت محافظت نمایید تا برش های عمودی و افقی از هم باز نشده و در آخر ، پیاز نگینی را در اختیار داشته باشید .

اندازه پیاز خرد شده به فاصله خط ها ربط دارد ، هر اندازه فاصله ها بیشتر باشد دانه های خرد شده پیاز درشت تر می شوند .

اگر تمایل دارید به سالاد نمک بزنید ، این کار را حتما قبل از اضافه کردن روغن انجام دهید . در غیر این صورت ، روغن اجازه نمی دهد نمک جذب شود .

ترفند این که پاستا و ماکارونی ها به هم نچسبند ، استفاده زیاد از آب است . برای هر ۱۰۰ گرم پاستا ، ۱ لیتر آب باید بریزید تا نتیجه عالی آن را مشاهده کنید .
راز خمیر عالی برای تهیه شیرینی ها ساده است : وزن شکر و وزن آرد باید با هم یکی باشند . همینطور ، وزن کره و وزن تخم مرغ ها نیز باید یکی باشد .

برای درست کردن پوره سیب‌ زمینی عالی ، به شیر اندازه کمی (اندازه نوک چاقو) جوش شیرین اضافه نمایید و آن را به زمان ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید .

برای این که از مرکبات آب زیادتری دریافت نمایید کافی است آن ها را داخل آب داغ قرار دهید . یا در مایکروفر گرم کنید و بعد با دست کمی فشارشان بدهید . در آخر آب میوه را بگیرید .

برای اطمینان از داغ بودن روغن ، یک قاشق چوبی داخل آن قرار دهید اگر اطراف قاشق حباب زد یعنی روغن کاملا داغ و آماده پخت می باشد .

نتیجه گیری :

در آشپزی بسیار ترفند ها و روش هایی است که هم آشپزی را برایتان جذاب تر می نماید هم کار را برایتان آسان تر می نماید در بالا ما چند نکته مهم و کاربردی را برای شما عزیزان به ارمغان آوردیم .