نقش هنر و روانشناسی در طراحی منوی رستوران

نقش هنر و روانشناسی در طراحی منوی رستوران، یک منوی ایده آل رستوران سعی می کند تعادلی از غذاهای مدرن و خاص در کنار غذاهای سنتی عرضه کند.

منوی رستوران ایده آل لیستی از غذاهایی که ارائه می کنید نیست بلکه، در واقع یک ابزار فروش است. تحقیقات نشان می دهد که مشتریان رستوران زمان مطالعه منو رفتارهای مشابه نشان می دهند و تمایلی به مطالعه پشت منو ندارند.


طراحی منوی رستوران


منو به صورت لیستی از غذاها و نوشیدنی ها در یک رستوران است که مشتریان می توانند از طریق آن غذا و نوشیدنی مورد نظر خود را انتخاب کنند.اگر قبول کنیم که یک منوی خوب می تواند نقش مهمی در موفقیت رستوران داشته باشد باید به مطالب زیر به طور جدی بپردازیم: 1-نام رستوران و نوع غذاهای و قیمت های آن را ثبت کنیم. 2-می توانید محتویات غذاها و عکس غذاها را در منوی خود ثبت کنید. بدانید که منو چیزی نیست که فقط یک بار نوشته شود و بعد به دست فراموشی سپرده شود، منوی خود را حداقل سالی یک بار آپدیت کنید و به روز رسانی مرتب به شما اجازه می دهد تا غذاهایی را که محبوب تر هستند تقویت کنید و غذاهای کم فروش را بررسی کنید.


چرا افزودن غذاهای ارگانیک به منوی رستوران مهم است


1-رستوران غذای ارگانیک می تواند سودآور باشد: هزینه خرید مواد غذایی ارگانیک نسبت به غذای معمولی برای رستوران بیشتر است و نظرسنجی ها نشان می دهند که مصرف کنندگان هزینه های دیگر را برای جبران خرید مواد غذایی ارگانیک کاهش می دهند.


2-غذاهای ارگانیک با محیط زیست سازگار هستند: کارهای مربوط به کشاورزی مواد غذایی ارگانیک نه تنها از سیاره ما محافظت می کند بلکه به مسائلی که اثر خرابی بر محیط زیست دارند کمک می کند.


3-غذای ارگانیک به ثبات رستوران شما می تواند کمک کند: غذاهای ارگانیک یک ذهنیت خوشایند از رستوران شما برای مشتریان ایجاد می کنند که این باعث می شود که به بهبود تصویر رستوران شما کمک شود.


نتیجه گیری


از وسوسه ارائه منو بزرگ با تعداد آیتم های بیش از حد پرهیز کنید و میزان توانایی تولید آشپزخانه خود در نظر بگیرید، زیرا در غیر این صورت در پایان شب در حال دور ریختن مواد غذایی خود خواهید بود.