چه کار کنیم کیک گنبدی نشود

چه کار کنیم کیک گنبدی نشود؟ ، یکی از مشکلاتی که ممکن است در هنگام پخت کیک به خصوص کیک اسفنجی پیش بیاید، این است که کیک حالت گنبدی و برآمده بگیرد.

صاف نبودن روی کیک باعث میشود هم ظاهر خوبی نداشته باشد و هم اینکه برای تزیین اون دچار مشکل می شوید. در ادامه با 5 راهکار برای اینکه کیک گنبدی نشود و سطح صاف و بدون برآمدگی داشته باشد. و 2 ترفند برای صاف کردن کیک گنبدی بعد از پخت آشنا می شوید.

 


ترفندهایی برای اینکه کیک گنبدی نشود


در این قسمت قصد داریم ترفندهای گنبدی نشدن کیک را به شما آموزش دهیم :
• دمای فر: اگر کیک با دمای بالا پخته شود، باعث می شود رو و اطراف کیک سریع تر پخته شود در نتیجه وسط کیک پف کند و کیک برآمده و گنبدی شود. برای حل این مشکل همیشه کیک را در دمای پایین تر از میزانی که در دستور کیکتون هست آماده کنید و در عوض زمان پخت کیک را افزایش دهید تا به مرور و کم کم کیک بپزد و همه نقاط آن به یک اندازه پف کند و یک دست شود. بهترین انتخاب برای دمای فر، که کیک گنبدی نشود 25 درجه فارنهایت یا 14 درجه سانتی گراد کمتر از میزان دمایی است که در دستور کیکتون گفته شده و اضافه کردن 15 دقیقه به زمان پخت است.
• یکسان سازی دمای کل قالب: بعد از دمای فر یکی دیگر از نکات مهم برای گنبد نشدن کیک این است که حرارت در تمام نقاط قالب یکسان باشد تا همه نقاط هم زمان باهم بپزنند و پف یکسانی داشته باشند. برای رعایت این دو راهکار زیر را به کار بگیرید:
- کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید.
- کاری کنید اطراف و وسط قالب دمای یکسانی داشته باشند.
چون اطراف قالب سریع داغ می شود، باعث شده دور کیک نسبت به وسط آن سریع تر بپزد و سفت شود. بنابراین خمیر وسط کیک که جا برای پف ندارد در وسط کیک جمع شده و کیک گنبدی می شود.

 

اگر کیک گنبدی شد برای صاف کردن آن چه کار کنیم؟


در این بخش ترفندهایی برای صاف کردن کیک به شما آموزش می دهیم تا کیک تون گنبدی شد نگران خراب شدن آن نباشید:
• حوله : یکی از راهکار ها برای خواباندن پف زیادی کیک در وسط کیک و از بین بردن حالت گنبدی کیک این است که : بعد از اینکه کیک پخت اگر گنبدی است، سریعا بعد از در آوردن کیک از فر .قتی هنوز خیلی داغ است. یک حوله تمیز را روی قسمت گنبدی کیک قرار دهید و با کف دست ده ثانیه روی آن فشار دهید تا حالت گنبدی کیک بخوابد.
• برش: صبرکنید کیک کاملا خنک شود. بعد کف دست خود را روی سطح کیک قرار دهید و با یک چاقوی بلند و تیز سطح برآمده کیک را ببرید تا کیک صاف شود. حالا کیک صاف و آماده شده تا آن را با خامه یا شکلات تزیین کنید.

 

نتیجه گیری:


به طور کلی، بسیاری از خانوم ها نگران گنبدی شدن کیک های خود هستند ترفندهایی به شما آموزش دادیم و با انجام دادن آن ها نگران خراب شدن کیک خود نباشید.